beeldwoordimpressies.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Leesblokje
  Een woord van mij
   
  "Creatief Bezig Zijn, is een manier voor mij om het leven prettig, sterk, positief te maken en om te 'kunnen' bestaan. Leven is voor mij niet lang meer overleven geworden maar 'Leef het Leven', het is al zo kort en betrekkelijk."
   
   
  Publicaties
  ****
  Publicaties op verschillende dichtsites.
  ****
  Enkele gedichten zijn gepubliceerd in 2 bundels - Najaar 2007, namelijk Zandkastelen & Applaus. Via de uitgeverij van Writehi(s)story 
  zijn deze bundels te bestellen.
   
  Applaus
   
  ****
  Gedichten gepubliceerd in 2 bundels - Najaar 2008, namelijk Zoeklicht &
  Passie Online 2008. Via de uitgeverij van Writehi(s)story zijn deze
  bundels te bestellen.
   
  Zoeklicht   Passie Online 2008
   
  ****
   
  Recensies / Nominaties / Aankondigingen
  ****
  Aankondigingen van mijn Dicht- & Fotokunst op sites van de dichters
  2007/2008
  ****
  Adem op de vierde plaats op Schrijversweb / Beeld & Woord Impressies -
  Januari 2008
  ****
   
  Webstats Beeld   Vinden
   
   
  Poezenschrijfsel - 2
  Deze maand ga ik een 'neutralisatie' ondergaan en dat nog wel op mijn zeer jonge leeftijd. Mijn bazinnetje hoopt dat ik dan wat rustiger word want ik ren haar hele flatje door en vooral s'nachts als mijn bazinnetje aan het slapen is. Ik wil graag spelen maar mijn bazinnetje is bang geworden vanwege mijn groot wordende pootjes. Ze zegt dat het géén pootjes meer zijn maar klauwen. Ja, ik word een echte rode kater, miauw!
   
  Ik heb al vliegjes ontdekt, tegen het raam, ik probeer ze pakken maar ze zijn zo snel weg. Vandaag had ik een dikke bromvlieg te pakken m.b.h.v mijn bazinnetje. De vlieg lag op een gegeven moment stil en dat wilde ik niet, ik wilde spelen, saaie vlieg. Ik heb de vlieg toen maar opgegeten, niet dat ik niet genoeg eten krijg maar het is wel een verrukkelijk hapje heb ik in de gaten.
   
  Het balkon heb ik ook al ontdekt. Ik lig vaak op de oude aardappelkist en tuur wat voor mij uit, ik vermaak mij daar goed. Mijn bazinnetje heeft mijn mandje met het blauwe gebreide dekentje op de aardappelkist gezet, eerlijk gezegd vind ik dat geen goed idee. Ze bedoeld het goed maar als ik zachter wil gaan liggen dan ga ik op de gestoffeerde stoel onder de eettafel. Ik kan nu niet op mijn kistje liggen, hopelijk heeft ze het gauw in de gaten.
   
  Van de week heeft mijn bazinnetje de poepbak in de douche gezet. Aangezien ik nog maar een kleine kater ben, krijg ik het niet voor mekaar om de deur open te maken met mijn pootjes.Ze heeft het slot opengezet zodat de deur niet dichtvalt maar dat wil niet helpen. Ik kon haar niet duidelijk maken dat ik ontzettend naar de bak moest, ik rennen en mauwen. Ik ben toen maar op een stuk stof gaan zitten en heb daar gepoept. Ze was gelukkig niet boos, ik trilde en voelde me niet op mijn gemak. Toen ik uitgepoept was heeft ze mij opgetild en alsnog op de bak gezet, goed bedoeld maar ik weet wel waar de bak staat, ik moet er alleen bij kunnen, als ze maar de douchedeur wat verder open doet.
   
  Mijn bazinnetje heeft het allemaal niet zo snel in de gaten maar ze begint mijn paniekerige mauwtjes te begrijpen. Gelukkig heeft ze nu een spons op de klink vastgebonden zodat ik zonder moeite naar de poepbak kan gaan. Fijn, als de deur op een kier staat.
   
  Een kroeltje en mauwtje van Sjuul.
   
  _____________________________________________________
  © Sjuul - 2008 & © avriends - 2008 / Informatie over de fotografe:

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl